Tuesday, May 12, 2009

Svensk terrorist dömd i USA.

Den svenske medborgaren Oussama Kassir dömdes idag i New York för en rad terrorbrott. 

Trots Sveriges vägran att lämna ut terroristern så hamnade han inför rätta. Han hade begärts utlämnad av USA som riktade sig till Interpol och den svenska regeringen, men Sverige vägrade lämna ut Kassir. Sverige saknar en realistisk verklighetsuppfattning och ser inte terrorister som ett hot, mer som förföljda stackas individer som riskerar dömas till straff i hemlandet. Brottslig verksamhet verkar vara betydelselös. 

Kassir greps istället i ett annat europeiskt land som klokt nog reagerade då USA visade att han är en farlig terrorist. Under en mellanlandning i Prag på en semsterresa till sitt hemland han påstått sig flytt ifrån greps han och utlämnades därefter till USA. 

Den svenska regeringens bristade insikter är en fara för Europas säkerhet. Naiviteten att tro att de är flyktingar när de åker hem på semester till landet de sägs ha flytt från är sorgligt oansvarigt.  

Med EU valet nalkandes så finns det säkert många traditionella socialdemokrater och moderater som kommer att välja sina partier mest av tradition. 

De väljarna borde innan de väljer sitt parti tänka på hur snabbt alliansregeringen försökt öka massinvandringen jämfört med den föregående vänsteralliansen.

Det är viktigt att alla europeiska länder har en gemensam syn på terrorism, frihandel, massinvandring och islamiseringen. Just nu skiljer sig Sverige från alla andra länder eftersom massinvandringen är avsevärt större, islamiseringen av många bostadsområden går avsevärt snabbare än i andra länder och synen på terrorism är avsevärt slappare. I Sverige bryr man sig inte mycket om det. 

Trots att Sverige drabbats av terrorism fler gånger under de senaste åren sa kan vi inte minnas något skarpt uttalande, fördömande eller svarsaktioner mot terrorister från svensk sida. Vi har svenska medborgare som dog i New York den 11 september, 2001, på Bali, i Saudiarabien och och i andra orter.  Terrorism inom  Sveriges gränser  har varit begränsad till mordet på Anna Lindh som mördades av en Bosnier och Olof Plame, vars mord aldrig lösts men förmodligen mördades av PKK som polisen på den tiden  trodde var mest misstänkt för mordet.  

Sverige måste byta politik och som ett minimum bekräfta samtliga asylfalls identitet, undersöka deras brottsliga bakgrund och neka alla som inte är laglydiga verkliga flyktingar enligt FN's regler. Det skulle eliminera en del väfärdsturister och många brottslingar som nu drivit upp brottsstatstiken till Europeiska rekordnivåer i Sverige.   

De flesta svenskar vill ha en kraftig forändring i det avseendet, det råder ingen tvekan om den saken. Tyvärr vill varken M eller S eller deras småbröder ändra på det. 

(Irakier gripna för huvudavkapningar i Irak. Varför vill inte regeringen undersöka asylsökandes identitet? Finns de i Sverige idag, eller imorgon? Varför har man inte vidtagit åtgärder efter rapporter om EU rekord i brottslighet? )

 Det är oerhört viktigt att Sverige byter politik, vi måste börja göra det nu. Om man väljer de gamla riksdagspartierna av tradition så kommer massvåldet att fortsätta öka i Sverige, M och S väljare vet det innerst inne, om de talar ut om det är en annan sak.  Den sociala kollapsen fortsätter, vår ekonomi kollapsar redan nu men det blir bara värre. 

Ledande EU nationer förespråkar en ännu större massinvandring av afrikaner mfl. De har visserligen inte ökat sin invandring lika fort som Sverige, de kanske är omedvetna om hur förbannade svenskarna är. Men situationen i de andra EU länderna är lik den i Sverige. Massvåld överallt, förfallna livsfarliga ghetton dit polis och räddningspersonal inte kan gå in i. Åtskilliga stora städer med mängder av moskeer och radikala muslimer som Kassir och ett ekonomisk och socialt förfall och en minskande humanitet. 50 miljoner fler leder till en ännu större katstrof, ganska snabbt och oåterkalleligt. 

Därför är det oerhört viktigt att bestämma sig för hur Europa ska se ut om några år. Islmiseringen är verklig och mycket omfattande. Den som inte ser det hotet har inte varit i en stor europeisk stad nyligen. Att välja rätt i EU valet kan avgöra om Europa blir islamskt eller inte, inom mindre än en generation.  Valet är ert, tänk efter innan ni väljer de vanliga partierna som bryr sig om er lika lite som de vill ha fram sanningen om massinvandringens problem, dvs inte alls. dn svd svd svd dn dn ab baro hd sds svd
   

1 comment:

Kontemplerande kille said...

Bra skrivet, det är dags att våra politiker reagerar. Om detta får fortsätta kommer Sverige förvandlas till Europas Libanon. Vi tar in 102 000 invandrare per år, varav över 70% är utomeuropéer, det motsvarar nästan 4 Rosengård PER år. Alla som har lite vett och sunt förnuft fattat att det är ohållbart långsiktigt (fast sunt förnuft är tyvärr inget man kan tillskriva vänstern eller flumliberalerna inom C och KD).