Wednesday, May 20, 2009

Flyktingar hetsas som boskap och utnyttjas som billig arbetskraft.

Sverige saknar en invandringspolitik. Politikerna slutade tala om "invandringspolitik" flera år sedan. Allt de pratar om vid de fåtal tillfällen de pratar om invandrare är "integrering" som vi redan vet har misslyckats överallt. De har övergett invandringspolitiken helt och lämnat över den frågan till nya mindre partier. 

De bryr sig därför inte om vad som händer vid gränserna och att Sverige översvämmats av många kriminellla, farliga och falska flyktingar vilket gett utslag i brottsstatistiken. De accepterar alla som kommer bara de kan säga ordet "flykting" trots att minst 95 % av de som kommer inte har flyktingstatus, det försvårar våra möjligheter att hjälpa riktiga flyktingar.  

Svenska politiker borde gå en kurs och lära sig om olika kulturer och deras beteende. Det kunde rädda många liv och undvika många våldtäktsoffer i Sverige om vi hade politiker med ett uns av sunt förnuft. Tyvärr slåss de om att ta in så många asylfall som möjligt utan att en kunna motivera varför och alla blir lidande. De så kallade flyktingarna blir dessutom lidande eftersom de lurats att tro att de var välkomna i Sverige. Resultatet är att de hetsas runt i landet som boskap eftersom inga orter vill ha dem trots att de utnyttjas som illegal billig arbetskraft av flera kommunala bolag och landsting.

Europarekord i många olika våldsbrottskategorier och våldtäkt är vad vi fått av våra politiker. Man hoppas att de skyldiga våldtäktsmännen och de som försökte ta livet av flickan i Vännäs grips och döms innan de hinner fly till en annan kommun och begå fler brott.

Det märkliga i Vännäs är att det enligt polisen finns ett 20-tal polisanmälningar, men ingen verkar veta vad de handlar om trots att tre tolkar och Umeåpoliser hjälper till. Sverige är ett tyst samhälle där man inte prata om vissa saker, ibland vågar man inte ens viska, kanske av rädsla att kallas rasist. 

Vart tog yttrandefriheten vägen för oss som klagar på det som är fel i samhället utan attt vara rasister? Det måsta bli ett slut på rädsla, feghet och politisk korrekthet, våga stå för vad ni tycker, annars blir det snabbt bara mycket värre.  svd ab vk svd

1 comment:

Göte Borg said...

Det finns information att hämta:

Ur Västerbottens Folkblad:
http://www.folkbladet.nu/?p=145588
Tonåring överfallen
En tonårstjej hade några dagar tidigare blivit överfallen av tre tonårsflyktingar.
Flickan blev slagen i ansiktet: hon förlorade en tand; fick ett blått öga och en skada vid tinningen, enligt kamrater till henne. Överfallet är polisanmält.
En som var med
- De hoppade på henne bakifrån och sade bara att det var fel person när de såg vem det var, säger en tonåring som var med på fredagskvällen.
En av flyktingpojkarna som misstänks för överfallet på flickan har också enligt vittnen dragit kniv och hotat andra ungdomar. Och det helt öppet.
Dessa händelser tillsammans med andra incidenter ska ha varit den tändande gnistan till helgens bråk.

Vidare:
“Vill bara ge igen”
– Det hade absolut ingenting med rasism att göra. Man ville bara ge igen, säger en tonåring som greps av polisen både på fredagskvällen och på lördagskvällen.
Ungdomarnas tolkning får stöd av en invandrad näringsidkare med god insyn i tätortens ungdomsproblematik.Han hävdar att många tonårsflyktingar beter sig som om de fortfarande befann sig i Irak och andra hemländer.
– Det är flyktingarna som startar bråken, säger näringsidkaren och tillägger att många av dem saknar all kunskap om svensk lagstiftning och den kultur de kommit till.
– De måste få gå kurser med tolk så att de får lära sig svenska regler.
Meningsfullt arbete och praktik skulle också minska problemen .
– Det räcker inte med att bara betala ut socialbidrag…