Thursday, May 7, 2009

Politiker leker ordlekar medan Sverige faller samman.


Centern vill inte var med i en regering som stöds av, vad de kallar "främlingsfientliga" partier. Partiets styrelse beslutade det på tordagen. 

Vilket parti är enligt sina stadgar fientligt inställd till främlingar? 

Alla svenskar känner säkert någon de ogillar av olika skäl och kanske är fientligt inställd till. Ett parti som är fientligt inställd till andra svenskar passar in på beskrivningen, det kanske passar in på Centern. De är uppenbarligen helt öppet fientligt inställda till vissa andra svenskar.    

Om politiker anser det vara så viktigt att de känner sig tvingade att skapa ordlekar och sedan ta principbeslut baserat på ordlekar så kanske det partiet har förverkat väljarnas förtroende och blivit helt överflödigt i svensk politik. 

Sverige har tröttnat på ordbajsande beslutsfattare som i övrigt är handlingsförlamade när det handlar om att ta hand om de viktiga frågorna som berör nationen. Centern har visat att de inte har någon kontakt med väljarna eller inser hur verkligheten ser ut. De har gjort sig själva helt överflödiga och väljarna kommer säkert att visa vad de tycker snart.  svd  ab svd dn

No comments: