Sunday, November 22, 2009

Väljarna fick inte som de ville.

Väljarna i Vellinge röstade på Moderater som fick en stor majoritet. Den viktigaste orsaken de valde Moderaterna lokalt var för att de motsätter sig förslummning och massinvandring till Vellinge. Alla kan se vad som hänt i grannkommunen Malmö där brottsligheten, gangstervälde och en omfattade förslumming förstört staden.

Vellingeborna är klokare än de som valt fram Malmös ledning. Om de vill uppleva en livfarlig miljö så kan de ta en äventyrstrip till Malmö.

Nu har regeringen på en dag tagit bort det väljarna ville. M regeringen eliminerade besluten som tagits i Vellinge och som i en bananrepublik så gäller inte längre lagarna om självbestämmande för kommunerna. En brinnade lövhög kan leda till åtal för hets mot folkgrupp enligt polisen, borde det inte vara hets mot lövhög?

Nu måste Vellingborna byta parti om de ska få som de vill. De lokala moderaterna vek sig för det diktatoriska trycket från 08-borna i Stockholm. De lokala moderaterna har nu godkänt att till en början ta ett mindre antal flyktingar ska få belasta samhället. Deras antal brukar växa för att med tiden bara öka och öka tills hela kommunen är överbelagd, så ni vet vart samhället är på väg nu. Löften om att staten betalar gäller som bekant bara en begränsad tid, därefter betalar kommunen samtliga kostnader. Det får inte väljarna reda på, de vilseleds av moderaterna och pressen som inte gör sitt jobb.

För Vellingeborna och alla andra kommuner som tidigare kunnat lita på några av era lokalpolitiker så innebär det att risken nu är att hela samhället förstörs om ni inte byter parti. Ni måste nu välja in nya politiker som står vid sina löften, som inte lurar er. Litar ni pa Moderaterna efter vad som hänt i Vellinge? De som vill protestera borde göra det nu eftersom allt snart är glömt och Vellinges färd mot ett Malmöliknande brottskaos rullar framåt som en ångvält och inget kan stoppa det om inte ni själva tar makten i egna händer.

Nya avtal om att ta emot ännu fler förhandlas oftast fram i det tysta i maktens korridorer, ortborna ska inte räkna med att få reda pa någonting, därför måste ni säga STOPP högt och tydligt. Just nu tror allmänheten att Vellingborna är positiva till massinvandring i Vellinge eftersom en falsk poll visades upp i media. Idag är det dags att visa var ni står. dn dn svd ab svd dn dn ab svd dn

No comments: