Friday, November 13, 2009

Flyktingadvokat/Politiker blev rik på flyktingpolitiken, flyr Sverige.

Efter många år som flyktingadvokat och socialdemokratisk politiker ska nu Thomas Bodström (s) flytta med sin familj till kapitalismens högborg USA.

Han säger att det är en gammal dröm som han vill förverkliga.

Han kommer att fortsatta med sitt politiska arbete men vara ledig från sina nuvarande uppdrag som riksdagsledamot och kyrkofullmäktige.

I riksdagen förespråkar han en stor massinvandring och han kombinerar det arbetet med att driva en advokatbyrå som har mängder med asylfall. Den typen av fall brukar bekostas av skattebetalarna och har inga begränsningar i antal. Man måste anta att han tjänat oerhört stora belopp som flyktingadvokat samtidigt som han agerar politiskt i frågor som gynnar honom personligen.

Bodström är en av många politiker som varit med att forma det nuvarande Sverige, ett land i förfall med en havererad flyktingpolitik. Förfallet beror till stor del just på den misslyckade flyktingpolitiken. Nu när Sverige är som värst så lämnar han landet. Förmodligen har han tjänat många miljoner som advokat för asylsökande vilket socialdemokraternas politik möjliggjort och han kan därför till skillnad mot vanliga svenska arbetare förverkliga sina drömmar. Vanligt folk ser sina mardrömmar förverkligade i hemorterna, de kan inte vakna upp ur den mardrömmen. Den är verklig och nästa alla svenskar har snart drabbts av den.

Han lämnar efter sig ett land med rekord i brottslighet och Europas sämsta sociala service, en mardrömslik tillvaro för många svenskar som politikerna aldrig ens diskuterar.

Politikerna själva vill inte bo i orter som förvandlats till ghetton som resultat av deras politik. De vill inte ens höra talas om de orterna, de vill hellre pensionera sig som välbärgade i ett tryggt land utan den höga brottslighet som de orsakat med sin politik.

Bodström är lik en vanlig politiker, de förstör Sverige sedan lämnar de eländet bakom sig efter att ha profiterat på den politik de fört. De socialistpolitiker som var smarta nog att profitera kan bli småborgare.

De andra politikerna som inte var kloka nog att profitera på den samhällsförstörande politiken tvingas bo kvar med de andra svenskarna som snart gör uppror. De smarta politikerna inser kanske att det är säkrast för dem att hålla sig undan när det hettar till i Sverige vilket kan hända när som helst med tanke på de uppretade känslorna i Vellinge och många, många andra orter. dn svd ab ab ab dn ab ab dn svd dn

1 comment:

Unknown said...

En landsförrädare. Borde utlämnas från USA eller hindras inresa; vill de ta emot en landsförrädare.