Thursday, January 28, 2010

Burqa-förbud och moske-förbud bara en tidsfråga?

Frankrike förbjuder burqan, symbolen för kvinnorförtyck. Det gör att de förtryckta kvinnorna slipper konfrontera förtryckaren, den muslimska mannen. Samhället gör henne en tjänst, en kvinna som bär burqa är en karaktär som underkastar sig i stort sett vad som helst. Det är en lättledd person utan egen vilja, utan egna mål i livet. Burqa är tradition i många muslimska länder men långt ifrån alla. Det kulturdraget hör egentligen inte hemma någonstans i världen, minst av allt i Europa.

Nästa steg är att göra det oundvikliga, dvs. förbjuda moskeer. Moskeer används inte alltid till att radikalisera unga lättpåverkade msulimer och göra dem till mordmaskiner och terrorister, men alltför ofta så händer det. Samhället har egentligen väldigt lite kontroll över vad som predikas och vad som lärs ut i moskeer och moskeskolor. Ofta används andra språk som tex arabiska vilket gör det svårt för Sverige att kunna analysera lärdomarna. Ofta hittas radikal litteratur i moskeer som har människofientliga och intoleranta budskap. Många unga muslimer är idag redan radikaliserade som tonåringar och har lärt sig kvinnoförakt och bär på ett djupt hat för vår västliga liberala kultur.

Vi ser vad det stora muslimska inflytandet har gjort i Malmö. Det har tvingat kommunens politiker att ge efter för våldskaraktärer på Malmös gator som vill stoppa sportsligt utbyte med Israel. Sverige har därmed lokalt redan gett efter för gatuterror och hot om mer terror från Muslimer. Där borde man istället ha gripit våldsverkarna och dömt de skyldiga och hotande ligisterna, men det ledande kommunalrådet, Ilmar Reepalu (s) som håller med gatuterroristerna i sitt judehat och gjorde ingenting åt det. Sverige har blivit ännu mer ökänt utanför våra gränser. Andra länder vet nu tack vare Reepalu att Israel inte kan komma Sverige längre. P olitikerna ignorerar våldet, de tolererar, eller innerst inne kanske hejar på våldet och hoten mot judar utan att ens vara muslimer.

Islam är inte bara en religion, islam har total kontroll över muslimernas liv från födseln till döden. Deras lagar, regler, förhållande till andra religioner, andra kulturer och samhällen regleras i deras heliga bok, koranen. Alla regler i koranen måste följas av muslimer annars kan konsekvenserna bli fatala. Man kan inte byta religion, även det kan leda till döden. Den typen av primitiva läror har ingenting i Europa att göra. Mulimer som vill be kan göra det i hemmet eftersom Sverige ska ha religionsfrihet. Inga moskeer ska däremot få finnas i Sverige. De som redan finns måste stängas. Terrorstaten Libyens diktator Khadaffi ska inte få finansiera moskeer och moskeskolor i Sverige vilket vår nuvarandande regering naivt nog tillåter nu, märkligt nog utan att någon har reagerat över det. svd svd svd dn dn dn dn svd

No comments: