Monday, January 25, 2010

M och S skiljer sig knappt åt, vi har kvar världens högsta skatter.

De två största partierna S och M är bägge för en socialisering av Sverige. De skiljer sig endast på att Moderatern vill sälja ut ett litet fåtal statliga bolag vilket inte S vill göra. I den stora socialiseringsfrågan skiljer de sig knappt alls.

De "nya" moderaterna är i själva verket de "nya" socialdemokraterna. M har gjort marginella skattesänkningar som givetvis hjälper folk en aning men det totala skattetrycket håller sig kring 50 % och vi återtog världsrekordet i höga skatter som för en kort period togs av Danmark. Nu har vi återigen världens högsta skatter med en "borgarregering" vid makten. Är det de "nya" borgarpartiernas politik att försöka skilja sig så lite som möjligt från västerblocket S, kommunistpartiet V and Mp? Isåfall har de på tre år lyckats mycket bra med det.

Bägge partierna, M and S anser att den offentliga sektorn är välfärdens räddare. Moderatledarens artikel i DN häromdagen talade om hans prioritet. Reinfeldt skrev att de anställda i den offentliga sektorn är valfärdens räddare och de borde få högre löner.

Löner är bara en kostnadspost i vår välfärd. Den viktigaste delen i välfärden är givetvis den service vår välfärd ska ge folket. Den sociala servicen är den viktiga delen, men den skärs ned överallt så den vågar de inte prata om.

Reinfeldt skrev att valet står mellan vilket alternativ som kan klara arbetslösheten bäst. Då är frågan om Socialdemokraterna klarar det bättre eller om det andra socialdemokratiska alternativet, dvs Moderaterna klarar det bättre.

Företagarna valde sitt alternativ efter att Alliansen vann förra valet, de valde att fortsätta företagsutflyttningen i nästan samma takt som under S regeringen. Jobben emigrerar till utlandet och både M and S fokuserar sina prioriteter på den offentliga sektorn som välfärden "räddning" trots att den inte ger vår välfärd en enda krona i nettoinkomst, den bara kostar. Det är den privata företagsamheten och de skatter som betalas in av företagens aktiviteter som finansierar allt som Sverige företar sig.

Mona Sahlin talar om "jobben" som ska klara vår ekonomi som om hon bestämde hur många företag och deras privata jobb ska finnas kvar i Sverige. Det har hon inte det minsta inflytande över, annat än med en skattepolitik, hon bara hoppas att Sossarna ärkefiende, de privata företagen ska anställa fler så ekonomin går ihop. Annars, erkänner hon, så går alla planer åt skogen.

De två socialdemokratiska grupperingarna är lika dåliga alternativ. Vi har ju fått se bägge alternativen agera, de skiljer sig knappt åt.

Bägge grupperna ignorerer till 100 % de absolut viktigaste politiska frågorna i Sverige idag.

De bägge struntat totalt i den nya massbrottsligheten som drabbat Sverige. De bägge struntar total i att diskutera en invandringspolitik. De har skapat den nuvarande katastrofala situationen så det måste förbli en hemlighet anser de. De struntar totalt i Sveriges alla pinsamma europarekord, i brända skolor, i våldtäkter, i rån, hot och misshandel.

Säkerheten har gått förlorad, tryggheten finns inte längre, runt 90 % av alla kvinnor är oroade över att gå ut på våra gator och politikerna som sitter i riksdagen har inte med ett ord velat tala om detta. Istället går de till motangrepp mot alla som vill ha uppmärksamhet kring det svenska rättshaveriet. Både S och M använder sig av groteska förtalskampanjer, smutskastning och lögner mot alla som vill prata om invandrarbrottsligheten eller massinvandringens negativa konsekvenser.

Orsaken till att de aldrig tar upp dessa saker måste vara att de orsakat dem och de vågar inte pipa om saken eftersom de kan riskera att avslöjas som helt inkompetenta och livsfarliga.

Risdagspartierna pratar om allt utom det viktigaste. De talar om jämlikhet, medan vi har europarekord i våldtäkter på våra gator. Hur vore det om ni tänkte fram ett förslag på hur Sverige blir mer "jämlikt" andra jämförbara länder eftersom vi har 20 gånger fler våldtåkter än de?

Svaret på den frågan vet vi. Våra politiker klarar inte av att tänka eller att skapa något poitivt, de bara pratar och låtsas agera. Nämn en god sak som våra politiker skapat de senaste 20 åren, det finns inte?

Alternativet för väljarna sitter inte i riksdagen. Väljarundersökningar visar trend mot att tre eller fyra av våra riksdagspartier kan åka ur riksdagen. Kd och C ligger sämst till. Det är ett hälsosamt tecken på att väljarna har vaknat och att ilskan sprider sig i landet.

Frågan är om det räcker för att rädda Sverige och återställa ordningen? Sveriges rekordstora massutvandring av skattebetalare i sin bästa ålder antyder att allt fler för varje dag som går ger upp tanken på att rädda Sverige. dn svd dn ab dn ab ab svd

No comments: