Monday, January 11, 2010

Moderaternas prioritet är invandrare, inte jobb.

Moderater som har bajs i trappan ringer helst företag som har invandrare anställda för att städa upp efter dem.

Det gör Reinfeldts pressekreterare, Edvard Unsgaard (m), riksdagskandidat klart för alla arbetslösa svenskar.

Han säger att det är Moderaternas "arbetslinje", att ha invandrare beredda och jobba när man ringer oavsett om det är Söndag eller inte.

Arbetslösa svenskar vill gärna veta varför moderater föredrar invandrare, är det för att de är billigare i drift?

Vad kostar en illegalt boende utlännings arbete jämfört med en svensk? En månadslön på 5000 kr är givetvis billigare än en svensk som kanske vill ha 25000 kr. Är det därför Moderaterna fortsätter att göra klart för alla kommuner att de ska öka massinvandringen till sina kommuner oavsett vad kommunernas väljare vill?

Unsgaard borde veta att oerhört många i städbranschen är illegala. Hela branschen har genomgått en lönedumpning speciellt i företag som drivs av invandrare.

Hans egen städare kanske var illegal, men Moderaterna verka inte bry sig om sådana "detaljer".

Med tanke på kalabaliken i Velling där M tvingade de lokala moderaterna att acceptera Vellingeflyktingarna mot väljarnas önskan sa verkar de inte bry sig om folkviljan. Moderaterna verkar vara besatta av sin högsta prioritet som är att öka massinvandringen till varje pris. De satsar sitt rykte på det.

I Velling gick satsningen fel. De som kallades flyktingbarn har nu visar sig vara avsevärt mycket äldre än de trodde, de ljög. Några av dem har utvisats i hemlighet. Moderaternas satsning som gick så långt att de struntade i kommunernas självbestämmande slog fel.

Det går illa när moderaterna talar högt. Då får vi reda på hur värdelösa de tycker svenskarna är vilket reflekterades bäst av moderatledaren när han sade att "allt ursvenskt är blott barbariet", Reinfeldt kanske har umgåtts med Moderater för mycket. Menade han när Unsgaard ordbajsar, släpper sig i trappen eller när andra släpper sig i trappen och en Moderat ser till att någon med utländsk nationalitet städar upp?

Svenskar kan inte hitta några städjobb eftersom de är lönedumpade så bara illegala har råd att ta jobben. Snart är alla branscher lönedumpade eftersom Moderaterna tar in 400 000 nya sysslolösa flyktingar varje mandatperiod, och de säger att vi ska ta fler. Inte en enda moderat kan förklara varför de gör så. Moderaterna hoppas att vi är för korkade för att börja ställa frågor om det.

En gång moderat, aldrig mer moderat, glöm inte vad de gjorde i Vellinge. svd dn ab ab dn svd
Nu börjar etablerade bolag investera i flyktingsmugglingen, de vill tjäna lite av alla miljarder som kastas runt i flyktingbranschen. Se filmen, vi avslöjar en känd affärsman som investerar där mest kriminella organisationer opererar, i flyktingbranschen.

1 comment:

Unknown said...

Tack för video/inlägg.
Mkt intressant! Maffiafascistkommunistland detta alltså!