Wednesday, January 27, 2010

Moderaterna vill massutvisa 100 000 flyktingar om året?

Enligt ett SVT reportage har Moderaterna och Alliansregeringen fattat beslut om att inleda massutvisningar av påstådda flyktingar som i själva verket inte är riktiga flyktingar.

Enligt regeringens egna uppgifter så är runt 95 % av de som kommer till Sverige som flyktingar inte riktiga flyktingar. Det har inga flyktingskäl och har därför inget i Sverige att göra.

Total så ankommer flyktingar, deras anknytningsfall, kvotflyktingar och andra kategorier i ett antal runt 100 000 personer varje år. Den siffran är dubbelt så hög som under S regeringens tid då man tog in hälften så många, dvs. i genomsnitt runt 50 000 årligen.

Nu meddelar SVT högtidligt (notera att valkampanjen har börjat) att regeringen redan 2008 fattade beslut om att de ska ta till MASSUTVISNINGAR.

Det SVT menar med massutvisning är INTE 100 000 falska flyktingar om året, nej , det handlar bara om 33 personer som ska utvisas. Ett sandkorn i öknen, en droppe i havet. En helt meningslös operation som inte kommer att ha någon som helst effekt.

SVT kommenterade inte i övrigt den "gigantiska massutvisning" som regeringen beslutat om. Statlig TV brukar ju driva massiva hetskampanjer, avslöjande reportage och förföljelse mot individer och organisationer som vill ha massutvisningar, men hetsen mot Moderaternas massavvisning uteblev i SVT. Märkligt?

Den hotade SAAB nedläggningen kan göra 3500 arbetslösa. Därför blev den potentiella katastrofen för sydsveriges ekonomi och alla sociala konsekvenser förstasidesrubriker i alla stora media under flera månader.

Men en katastrof som är 287 gånger större än en SAAB nedläggning har däremot inte fått några rubriker, inga artiklar inte ens en liten notis i en enda tidning. Massinvandringen fick inga förstasidesnyheter.

Massinvandringen av 100 000 flyktingar mfl kategorier varje år blir på bara 10 år 1 miljon personer. Nästan alla antas inte arbeta, betala skatt eller på annat sätt bidraga till Sveriges ekonomi, de blir en belastning på samhället kanske i all framtid.

Hur kan tystnaden över en 287 gånger större katastrof jamfört med SAAB vara så total och samordnad i alla media? Betyder det att varenda journalist i hela landet är lika korkade och inte begriper sig på proportionen av det som händer? Hur kan inte ens en enda journalist ha listat ut att en SAAB nedläggning vilket är en stor nyhet ändå bara motsvarar en liten fraktion i jämförelse med riksdagspartiernas massinvandring, dess kostnader, dess sociala konsekvenser, mm.

Självklart så måste alla falska flyktingar utvisas, men det bli inte en moderatledd regering som kommer att göra det. Tvärtom, vår regering har på alla tänkbara sätt gett hela världen budskapet att det svenska folket i praktiken skall ersättas med invandrade flyktingar och ickeflyktingar.

Politikerna är påhittiga när det gäller att hitta nya metoder att öka massinvandringen. En "gammal" nyhet är att flyktingar som fått avslag på asyl kan genast söka arbetstillstånd och få stanna kvar.

Det senaste nyheten är att flyktingar som antar att de kan få avslag nu dels söker asyl och arbetstillstånd och anknytingsuppehälle samtidigt så de har en garanterad möjlighet att stanna kvar i Sverige. Om en typ av ansökan avslås så finns redan en annan typ av ansökan i systemet.

Så agerar vår regering i det tysta bakom låsta dörrar, utan insyn. Deras propaganda i media skriker ut att de gör massutvisningar, vilket är en ren lögn. Så kommer valkampanjen att inledas och avslutas. Med lögner och propaganda kommer man använda statlig media och statligt kontrollerad media, dvs. nästa all ledande press. I media kommer partierna att ha en pseudodebatt eftersom frågorna de tar upp är av marginell betydelse. Viktiga saker kommer inte att tas upp, de måste döljas annars vinner andra partier på det, därför vill de tysta ned samtliga negativa konsekvenser av den politik de fört. svd dn dn svd svd ab ab

Se SVT om MASSUTVISNINGEN:

1 comment:

Anonymous said...

Rinkeby är ett område som bebos av dem som inte alls uppskattar vad Sverige gör för dem. De bränner ner kanske Sveriges finaste bostadsområde. Ett område som har skapats för just dem, och som svenskar inte har en chans att få bo på. Dessutom bor de gratis.


Det är precis som att kasta pärlor för svin!

http://demokratbloggen.wordpress.com/2010/06/19/kasta-parlor-for-svin/