Tuesday, February 2, 2010

Tobias Billström vill öppna redan vidöppna gränser.

Hur öppnar man gränserna mer om de redan är vidöppna. Det finns ingen kontroll men en rulltrappa som leder rakt in till Migrationsverkets JA avdelning. JA avdelningen stämplar samtliga asylansökningar med ett godkännande utan att ha något begrepp över antalet ankommande eller orsakerna de korsat halva jordklotet som smuggelgods.

Billström säger att två regeringsalternativ står mot varandra i höstens val. Han menar vänsteralliansen och alliansen men de bägge grupperna är exakt samma alternativ eftersom knappt något skiljer dem åt.

Det verkliga alternativet till de 7 riksdagspartierna är de partierna som inte lyckats ta sig in i riksdagen ännu. Det är ett verkligt alternativ eftersom de mindre partierna skiljer sig radikalt från riksdagspartierna i våra viktigaste politiska frågor.

Billströms verklighetsfrånvända syn avslöjas när han talar om de illegala. Han påstår att det vore en katastrof om Sverige fick samma problem som Italien, dvs fick in illegal arbetskraft som senare får uppehållstillstånd som leder till att ännu fler illegala lockas hit.

Hur otroligt det kan låta så verkar Billström vara helt omedveten att det redan sker i Sverige.

Billströms lösning på det problemet är att han vill göra alla illegala till laglig arbetskraft, en regularisering av de illegala. Han vill göra det i förväg, kanske redan vid ankomsten, inte i efterhand som i Italien. I stort sett gör man redan det eftersom asylfall som nekas asyl erbjuds alternativet att söka uppehållstillstånd som arbetskraft. Rent tekniskt så går regeringen emot våra egna regler och lagar när man beviljar uppehållstillstånd på det sättet. Billströms budskap antyder att man vill ändra på reglerna och göra det ännu enklare att få stanna i Sverige trots att varenda tänkbara möjlighet i realiteten redan skapas av våra politiker.

Billströms regelbundna utspel de senaste åren bevisar att Moderaterna har som högsta prioritet att öka massinvandringen med fler asylfall och nu även en större arbetskraftinvanding. De försöker hitta nya metoder för att nå sitt mål oavsett om det kostar partiet regeringsmakten eller ej. Moderaterna är helt immuna mot en stor folkopinion som inte vill ha deras politik. ab

No comments: