Tuesday, February 23, 2010

"Lex Emma P" stoppar mycket av våldet.

Emma P utsattes för en rad bestialiska övergrepp som slutade med att hon var nära döden. Hon ligger än idag på sjukhus och utgången är oviss, hon riskerar avlida.

Hennes baneman hade redan dömts för allvarliga våldsbrott innan mordförsöket men han slapp i stor sett straff. De sociala myndigheterna bedömde honom som ett hopplöst fall i behov av psyiatisk hjälp vilket borde innebära intagning på mentalsjukhus. Men det hände inte.

Vad gjorde myndigheterna åt denna oerhört farliga person? Ingenting, nya program för att hjälpa honom få jobb i all oändlighet tills han nu igen våldtog och igen var nära att mörda en flicka.

Ett nytt lagförslag, "Lex Emma P" skulle döma alla farliga kriminella till obligatoriska fängelsestraff istället för vård i det öppna eller vård i behandlingshem. Efter avslutat straff ska denna livfarliga individ som har urprung i Irak utvisas till sitt hemland med hela sin familj. Sverige har ingen skyldighet att som nu med en dåres envishet insistera på att behålla invandrade familjer som är psykfall, mördare eller galningar inom vara gränser. Vi har ingen skyldighet gentemot omvärlden att ta hand om och försöka förbättra deras medborgare. Vissa argumenterar att vi har avtal med FN om att ta emot flyktingar. Vi har inget avtal om att ta emot livsfarliga individer och deras familjer, vi har absolut ingen skyldighet att betala uppehället för dem.

Vår första skyldighet är att bevara tryggheten i Sverige. Våra medborgare ska kunna känna sig säkra på gatorna, det kan de inte idag.

"Lex Emma P" innebär att alla invandrade som begår brott, eller barn av invandrare utvisas med sina familjer efter avtjänat straff.

Otryggheten i Sverige gör att vi slår Europarekord i flera våldsbrottskategorier. Det har orsakats av, inte bara pga av myndigheters slapphet och tolerans för våld och brott, men även pga av att alla nyinvandrade accepteras i Sverige utan bakgrundskontroll, utan kriminell historik och oftast utan att ens identifieras.

Med den kännedomen så föreslår nu Socialdemokraterna ett "Lex Vellinge" som innebär att samtliga kommuner ska tvingas ta emot fler flyktingar oavsett om de har bostäder och andra resurser eller inte. Om kommunen är emot massinvandring av fler potentiellt livfarliga individer som aldrig identifierats så har det för Socialdemokraterna ingen betydelse.

De hann före Moderaterna som antydde att även de kommer att inför ett lagförslag om påtvingad massinvandring till kommunerna om de inte frivilligt går med på det.

Oavsett om man väljer S eller M och deras allierade småpartier så tvingas i framtiden alla kommuner att acceptera en mycket större massinvandring och alla negativa konsekvenser som följer i dess spår. Politikerna går rakt emot folket vilja. De riskerer sin existens som politiker för att prioritera en större invandringn som ingen behöver. De riskerar sina partiers fortsatta existens för deras viktigaste mål, ett folkutbyte.

Om något av de partierna vinner valet så blir det fler Emma P och fler invandrade livsfarliga individer som aldrig undersökts, socialt, mentalt eller kriminellt. Om de senare visar sig vara brottsliga så kommer de nästa aldrig utvisas. I vissa undrantagsfall så döms de mest extrema våldbrottslignarna till en begränsad tids utvisning men ingen behåller dem i förvar så de går oftast fria på gatorna trots en utvisningsdom.

Sverige fungerar inte längre, var rättssytem har kollapsad och det måste vi ändra på. Våra riksdagspartier kommer aldrig kunnna hantera de förändringar som allmänheten kräver. Det har bevisat att de är helt inkompetenta och de styr oss mot en livfarlig utveckling. Deras nya förslag gör allt mycket värre, våra politiker är inte bara farliga, de är bokstavligen livsfarliga.

Vi kräver att Lex Vellinge förslaget stoppas, att Socialdemokraternas och Moderaternas diktatoriska framfart stoppas och att man inför "Lex Emma P" som gör att alla brottsliga invandrare och deras familjer utvisas.

Sverige har fått nog, vi har tvingats acceptera det snabbt ökande invandrarvåldet mot svenskar. Vi ska nu tvingas i ännu större utsträckning att hotas, rånas, misshandlas, våldtas och mördas av invandrare, varför ska vi tvingas till det? Samtidigt tillåts inte medborgarna protestera, åsiktsförtrycket stoppar alla protester precis som i en diktatur.

Vi vet inte varför riksdagspartiern har fått för sig att experimentera med hela vår framtid. Deras experiment som går ut på att byta ut befolkningen har de aldrig kunnat förklara eller motivera. Vi kan bara gissa varför de vill göra det. I början kanske det var av idella skäl och när det gick åt skogen kunde de inte ändra sig, det vore att erkänna sitt misstag.

Nu när alla är medvetna om att det var tidernas största misstag så borde vi kunna välja nya politiker. Det går ju att rädda bitar av Sverige även om det kommer ta lång tid. Men det måste göras nu, inte nästa år, då är det för sent. svd newsmill dn ab svd

1 comment:

Amer Al-bayya said...

Man ska inte svika Olof Palme..

man ska ta fram Sveriges bästa och sista politik,Olof Palmes politik,..Palme är hela politiken..

Sveriges stolthet är Olof Palme och hans vänner.....

Sverige behöver Palmes politik, världen..Ta fram Palmes politik,politiker..