Friday, February 19, 2010

MIP vill stoppa all asylinvandring eftersom 95 % är en stor bluff.

MIP vill stoppa all asylinvandring, omedelbart. Det finns flera orsaker, först så har Sverige tagit emot får många under en lång tid. Officiella rapporter visar att 95 % av alla som söker asyl i Sverige inte har någon flyktingstatus.

Personal på Migrationsverket avslöjar att man numera bara "blundar och beviljar" asyl till nästan alla som söker asyl oavsett vilka skäl de anger.

Trots domar som är vägledande i asylfallen så ignorerar ledningen på Migrationsverket dessa domar och vägledande beslut. Ledningen på Migrationverket försöker, i strid mot vägledande domar bevilja så många asylansökningar de kan tills någon kommer på vad de sysslar med och avbryter deras korrupta aktiviteter. Får ledningen betalt för varje beviljad asyl? Hur ska man annars förklara deras agerande?

MIP vill omedelbart stoppa alla asylärende och undersöka Migrationsverkets agerande. Det stora jobbet med att återsända alla falska asylfall vill MIP inleda omedelbart. Alla slags transportmedel ska användas trots att problemet blir självlösande när alla falska asylsökande informeras om att alla deras bidrag omedelbart upphör.

Socialdemokraternas "Lex Vellinge" är ett nytt vansinnesförslag som tvingar kommunerna att omedelbart bygga om stora industrilokaler, sportanläggningar och andra byggnader till flyktingbostäder, eftersom S förslaget inte tar hänsyn till att det inte finns bostäder. MIP tar avstånd från Socialdemokraternas destruktiva förslag.

Moderaternas politik som inte tagits upp offentligt ännu är lika skadligt för Sverige. Alliansregeringen har redan infört sin plan om att på olika sätt tvinga in fler flyktingar, inte bara i ovilliga kommuner med även i privata hem. Just nu pågår inflytting av flyktingar i privata hem. Privatpersoner mutas, eller lockas med över 21 000 kronor per månad för varje flykting de tar in. I beloppet ingår kostnader på drygt 5 000 kronor per månad.

Moderaternas plan är annorlunda från Lex Vellinge, M vill sprida ut flyktingarna och samtidigt belöna de som går med på planen. S vill inte belöna individer som M gör. Kommuner ska manipuleras med kapitalöverföringar till de som samarbetar och ekonomisk bestraffning av de kommuner som har få flyktingar. Grunden är att kommunerna med bidrag ska motiveras att öka antalet flyktingar till varje pris.

Deras ideer förstör Sverige och måste förkastas av det svenska folket.

Asylinvandringen är i stort en stor fasad som inte har med att hjälpa behövande flyktingar att göra. En del trodde kanske det i början. Nu vet vi bättre.

Regeringens egna rapporter avslöjar att 95 % inte har flyktingstatus men de får trots det asyl. Så det handlar egentligen bara om en massimport av främlingar av andra, okända, outtalade orsaker.

Orsaken är egentligen betydelselös. Det vi måste göra är att omedelbart stoppa den katatrof som riksdagspartierna försätter oss i.

Det viktigaste vi kan göra är att INTE välja något av de partier som konstruerat massinvandringen.

Politikerna har gett asylsökande rösträtt i Sverige. De tillåts rösta i lokalvalen efter bara ha varit folkbokförda i tre år i följd i Sverige före valdagen. De behover varken vara medborgare, eller ha asylstatus eller försörjning. De behöver inte bidra till samhället på något sätt men de har rösträtt. De får rösta i riksdagsvalet om de blivit svenska medborgare oavsett om de flyttat tillbaka till hemlandet eller inte.

Det finns nära 3 miljoner flyktingar och invandrare som kan påverka valutgången och vår framtida flyktingpolitik. En av de S politiker som föreslagit Lex Vellinge är chilenaren Luciano Astudillo (s) som under suspekta omständigheten tilläts komma till Sverige. Nu som ledande S politiker har denna suspekta individ föreslagit ett för Sverige katastrofalt förslag som kan driva hela landet och alla kommuner till ekonomisk och social kollaps.

Faran för en snabb kollaps i Sverige ökar nu eftersom riksdagspartierna ökar sina ansträngningar att snabba på och öka massinvandringen. Deras aktioner bromsas inte trots att i stort sett hela folket är krafigt emot massinvandringen och mer argsint försöker ge uttryck för sina protester mot den. De får inget utrymme i media så deras ilska är knappt märkbar i offentligheten men det kokar i hela landet. Redan innan vi visste om Lex Vellinge och moderaternas kontantersättning med 21 000 kr till privatpersoner som tar emot flyktingar så talade allt fler om att ställa de ansvariga politikerna inför rätta. Det blir säkert en lämplig avslutning på deras katastrofala experiment.

Politikerna slåss om att göra massinvandring och kapitalöverföring till flyktingar till deras högsta prioritet, hur länge ska väljarna tolerera det? Vi vill ha stopp nu. dn svd ab dn

1 comment:

Unknown said...

Mkt bra idé! Stödjer den fullständigt!