Wednesday, February 3, 2010

Flickor blir våldtagna och sönderslagna varje dag, när får kvinnor nog av våldet?

Emma P var nära att mista livet. Våldsmannen är sedan tidigare dömd för flera grova brott och våldsbrott och har inget hopp om anpassning i Sverige.

Mordförsöket är ett brott som med mycket enkla medel skulle ha kunnat undvikits om vi hade ansvarfulla politiker som styr.

Brottet är ett exempel på den typ av groteska rent sadistiska brott brott där den skyldige våldsmannen förtjänar dödstraff. I dagens Sverige kan en mördare dömas för misshandel eller grov misshandel istället för en mer passande dom för mord. Det straffet är avsevärt lindrigare och en dömd person kan få några månader i fängelse eller villkorligt dom.

Den typen av domar är vanliga men Sverige måste växa upp och inse att en ny typ av groteskt våld har invandrat till Sverige och det måste stoppas. Det kan varken dagens eller tidigare regeringar åstadkomma. De skyldiga måste få mycket kännbara straff, ibland dödsstraff. Utvisning av invandrare måste vara obligatoriskt för alla brott begågna av invandrare oavsett medborgarskap eller anpassningsförmåga i övrigt.

Emma P som trodde hon skulle ta en körlektion, blev istället kidnappad och fick huvudet helt inslaget av Irakiern. Detta bestialiska dåd måste få maximala konsekvenser. De myndigheter som tillåtit denna farliga individ stanna kvar i Sverige måste ställas inför rätta som ofrivilligt delaktiga i brottet. Myndigheterna ser genom fingarna på historiken i detta fall och därmed har de möjligjort dådet.

Emma P är inte ensam om att få livet krossat i unga år. 2008 år europarekord i våldtäkter slogs igen 2009 trots klagmål från FN på kvinnovåldet. Eftersom varken regering, riksdag eller myndigheter har regagerat på rapporter om det numera vardagliga grova våldet så måste folk skydda sig själva på olika sätt. Ett tips är att välja rätt parti i höstens val. Om folket inte reagerar på det utbredda massvåldet snart så blir allt fler drabbade. Det råder en märklig mediatystnad trots att Sverige dagligen utsätts för ett lågintensitetskrig av grova brottslingar. svd dn dn

No comments: