Monday, August 2, 2010

Varje asylsökande kostar upp till 1.3 miljoner, men vi måste satsa mer?

Det finns inget land på jorden som betalar mer för att hantera ett asylfall, men nu vill vår regering att vi slutar lata oss, de vill att vi ska börjar göra "stora uppoffringar" i massinvandringsfrågan.

Jämställdhetsministern, Nyamko Sabuni, ursprungligen från Burundi i Afrika kräver att vi gör stora uppoffringar i kommunerna, skolor, fackföreningar, föräldrar och ungdomar, vi alla måste göra stora uppoffringar eftersom politikernas invandringspolitik misslyckats.

Hon vill att vi tar ansvar för deras misslyckanden. Inte nog med det, vi betalar redan upp till 1.3 miljoner kronor för en flykting varje år. Vad betyder det om vi ska göra stora uppoffringar, måste vi betala mer, kanske 2.6 miljoner per flykting, ska vi tvingas ha dem i våra hem kanske 4 stycken i varje ledigt rum, måste vi skaffa jobb åt dem, måste vi betala dem för det, vad menar våra politiker egentligen? Har vi inte lagt ner tillräckligt hittils, vi har ju redan satsat kanske 1/3 av vår statsbudget på massinvandringen, när blir våra uppoffringar tillräckliga?

Det är enkelt för överbetalda politiker som misslyckats med sin uppgift att kräva att befolkningen fixar politikernas misslyckanden.

Problemet är att politikerna får runt 1 miljon om året i lön trots att de misslyckas. Vi får betala deras löner och deras misslyckade politik i form av högre skatter och sociala problem. Vi tvingas dessutom försvara oss mot stökiga asylsökande i våra förorter eftersom de hatar oss och vill förstöra Sverige. Politikerna slipper se alla tusentals nedbrända skolor, bilarna, förstörda utryckningfordon, nedbrända och sönderskjutna offentliga byggnader.

Trots allt detta så har politikerna mage att kräva mer av oss, de säger att

vi är skyldiga till att rätta till problemen de skapat, inte politikerna själva.

De ställer sig helt frågade till problemen, de har ingen aning om varför asylpoltiken misslyckats, nu vill de överlåta problemen på oss.

Här avslöjas att flyktingar nu ska få mycket högre standard på sina bostäder. Kostnaderna ökar utan att vi ser ett stopp.

Vi kräver isåfall att politikerna ger oss verktygen och makten att kunna rätta till problemet. Vi vill och kan rätta till problemet men inte genom att ge upp allt vi har som politikerna kräver av oss. Nej, vi har en helt annan lösning på problemet.

Eftersom politikerna bara kräver mer av oss och samtidigt vägrar de inse vad lösningen är så måste vi ta makten ifrån dem. I valet måste vi säga ifrån.

Vi har fått nog av babblande politiker utan lösningar, som vägrar svara på frågor, som vägrar ta debatt som vägrar redovisa kostnaderna, politiker som till slut pensionerar sig rika på vår bekostnad och samtidigt överlämnar ett samhälle i kaos, i total disintegration med olösliga problem. Vem vill ha kvar dessa politiker och låta dem förstöra Sverige ännu mer, vem vill ha kvar dem som nu kräver ännu större uppoffringar av oss? Vi har fått nog, rösta bort dem. dn

No comments: