Monday, August 2, 2010

Stolle med åsikter begriper ingenting om invandringen.

Det räcker inte att kalla sig journalist eller författare för att få legitimitet.

Man måste kunna hantera ämnet man pratar om. Lena Sundström klarar inte att hantera invandringsfrågan. Allt hon gör är att generalisera och smutskasta alla som riktar minsta kritik mot massinvandringen, det ar hennes mål. Alla som kritiser århundrades mest misslyckade politik, invandringspolitiken är enligt den enkelspåriga Sundström en rasist.

Lena klara inte att analysera politiken, hon begripen inte varför folk är kritiska mot invadringspolitiken, asylpolitiken och alla bakomliggande problem vi fått pga den misslyckade politiken.

Vi har fått rekord i grov våldsbrottslight, hedersmord, korruption, grovt bidragsfusk, rekord i våldtäkter, rekord i rån, misshandel, hot, rekord i invadrabrottslighet. Rekordstora belopp går till invandrare, en allt storre omfördelning av våra små resurser som går till invandrare och deras kulturella behov, en ny grundlag som fordrar att skattebetalarna bekostar alla kulturell aktivitet hos samtliga asylsökande och invandrare. Hon verkar vara helt omdeveten om alla dessa oerhört stora problem som måste lösas.

Det är några exempel på de problem som våra politiker skapat med sin asylpolitik. Istället för att ta upp de klagomål som kritiker har så gör Lena Sunström saken barnsligt enkelt för sig, alla som kritiserar den förda politiker är rasister enligt henne. Sandlådeprat kanske går hem i media men inte i den verkliga världen.

Tyvärr ger media utrymme till den typen av barnsliga klagomål istället för att ta upp seriösa personer med sakargument. Det är en av orsakerna till att media förlorar sitt värde, folk har inte längre förtroende för media när de viktigaste samhällsfrågorna inte tas upp. De ger bara utrymme till idioter som pratar barnspråk och skriker rasist åt alla som inte håller med dem.

Fördomsfulla amatörer är de enda som får utrymme i media, därför blir det ingen samhällsdebatt om invandringspolitiken trots att vi har val om några veckor. Alla kloka människor och åsikter tvingas till fri media. Bara fri media har yttrandefrihet och en öppen debatt utan stora medias fördomar och åsiktsförtryck. Där slipper man bli kallad rasist bara för att man råkar ha en åsikt.

Sundström, amatören med åsikter avfärdar sin egen inkompetens, hon säger:
"Ämnet är så känsligt, hur pratar man om det på ett smart och civiliserat sätt?"
Vårt tips är läs fri media, där kan man lära sig fakta och lära sig ta en debatt, där duger inte fördomsfulla svepande smutskastningsförsök och generella anklagelser om rasism. dn

2 comments:

krank said...

Problemet är att det du och Sd kallar "fakta" i själva verket är fria fantasier och påhitt. Sedan ÄR det rätt svårt att bli tagen på allvar när man dels tar avstamp i den helt irrationella nationalistiska principen och dels ständigt kommer med regna lögnerna vad gäller statistik.

Sören Sommelius said...

Tack för ett mycket sakligt och kortrekt inlägg. Du sätter fingret på den enbarmliga slaskjournalistiken Sundstöm bedriver. Men hon har en tydlig agenda: Att motarbeta Sverigedemokraterna och förminska deras stöd från väljarna. Med alla medel.

Normalt begåvade individer kan själv räkna till 10-15 mer eller mindre "argumentationsfel" typ
"Argumentum ad Hitlerum" Halmdockan och andra svagbegåvade retorik-knep som Sundström använder.

Hon sätter i sin iver att smutskasta SD likhetstecken mellan hotande internetfjantar (som kan vara tillhöriga vilket parti som helst. Hört talas om "internet-troll"?)och seriösa Sd-debattörer.

Istället kunde hon ju försöka fråga hela floran av Sd-bloggare som PI och FN, Thoralf Alfsson, Robsten, Mittenradikalen, Kent Ekeroth Mopsen (Stellan Bojerud), Fröken Sverige, och andra ledande SD-bloggar. Naturligtvis klarar hon inte detta utan väljer helt medvetet att fokusera på andra källor. Det är mycket oseriöst och tendetiöst.

Vad har hänt med journalistiken om HON kan få PK-priset "Guldspaden" för sina skriverier?

Har svenska journalister ingen självkritik?