Monday, May 17, 2010

Brottsoffer tvingas klara sig själva, samhället klarar inte att skydda er.

Forskare, polis, myndigheter och politiker är lika ovetande om vilka åtgärder som behövs for att minska kvinnovåldet.

Allmänheten får sällan inblick i alla statliga studier och rapporter. De är helt enkelt för negativa och man vill inte att allmänheten får kännedom om hur allvarlig situationen är, de tystas ned.

Teorin att om polisen har mer resurser så minskar brottsligheten är helt felaktig. Polisen agerar inte förebyggande, det stoppar inte brott innan de begås. Man ringer polisen efter att brott har inträffat, det förhindrar inte framtida brott.

De få domar vi har i Sverige bidrar till en ökad brottslighet. Repetionsbrottslingar slipper straff och kan begå fler brott med liten risk att dömas. De lindriga straff vi har i Sverige ökar brottsligheten eftersom straffen inte har någon avskräckande effekt och de få brottslingar som döms kanske bara åker fast efter vart tionde brott.

De grövsta brotten verkar ha minst antal dömda. Vi har i runda tal 7000 våldtäkter om året men bara ett par hundra skyldiga döms. 97 % av de skyldiga våldtäktsmännen går fria och därför fortsätter våldtäkterna att öka radikalt i antal varje år.

Forskarnas tips i DN artikeln är en doppe i havet. Med den attityden så kommer ingenting att hjälpa inom en överskådlig framtid.

Trots statliga rapporter som visar det så har ingen ens erkänt att de flesta grova brott som våldtäkter tex. begås av invandrare och asylsökande mfl. Om man inte vågar erkänna det så kan vi inte komma tillrätta med problemet. En enkel sak som att utvisa kriminella invandare och ha identitetskontroll på alla asylfall skulle eliminera långt över hälften av alla grova våldsbrott. Men kvinnor kan inte räkna med den offentliga sektorns hjälp, tvärtom myndigheter försöker dölja alla risker. Tillvidare kan man bara hjälpa sig själv i ghettosverige med självförsvar bla.

Andra nationer oroar sig över brottsligheten i Sverige. Blir det ett annat land som räddar oss innan våra egna politiker uppmärksammar problemet? dn svd svd svd svd svd svd

No comments: