Saturday, June 12, 2010

De viktigaste frågorna får inte diskuteras inför valet.

Riksdagspartierna försöker styra valdebatten bort från de viktigaste frågorna med hjälp av lydig media.

Det ligger i deras intresse att bara frågor diskuteras som de är villiga att ta upp och alla andra frågor som de kan förlora på hålls undan från all offentlig debatt.

Samtliga riksdagspartier har i stort sett fört en politik som inte skiljer sig mycket. De är alla medansvariga för krisen de skapat, de skulle förlora på att brottsligheten tas upp. Därför har vi inte sett någon debatt om den trots att Sverige hamnat i Europatoppen när det gäller grova våldsbrott.

Vi har långt fler våldtäkter än något annat land i Europa, 20 gånger fler än några jämförbara länder. Vi har runt 7000 anmälda våldtäkter om året, det blir i genomsnitt 19 varje dygn. Danmark har runt 500, vi 7000. Mörkertalet är avsevärt mycket större, forskare tror att bara 10 % av våldtäkterna anmäls, därför kan vi ha 70 000 våldtäkter om året. Med sådana siffror så måste varenda kvinna känna sig hotad och trots det ofantliga antalet så har inga myndigheter eller politiker velat ta upp saken. Detta borde rapporteras som en allvarlig nationell kris, men vi har inte hört ett ord från våra folkvalda Det måste beror på att de vet att de blir utpekada som skyldiga till den höga brottsligheten om det avslöjas.

Brottsligheten är en av de viktigasta frågorna som diskuteras i hemmen, i skolorna och på jobben.

En annan av våra viktigaste krisfrågor som diskuteras överallt är massinvandringen och dess konsekvenser. En statlig rapport visar att 85 % av våldtäkterna begås av invandrare, andra rapporter gjorda av Brå sätter invandrares överrepresentation i grova brott till 250 - 500 %.

Andra länder har inte så oerhört höga överrepresentationer bland sina invandrare. Vad beror det på att Sverige har en invandrarbrottslighet som gör det till en nationell kris?

Dels beror det på den oerhört stora massinvaindringen, dels på att ingen identifieras, ingen får sin kriminella bakgrund undersökt och alla skäl till asyl accepteras, nästan ingen neka asyl.

Politiker vill ha in så många afrikaner och araber som möjligt på så kort tid som möjligt. Ingen vet varför men deras plan har gjort att Sverige har Europas högsta brottslighet per capita.
Därför är brottsligheten och massinvandringen vid sidan om jobben och ekonomin de i särklass viktigaste frågorna inför valet. Men som sagt, de kommer att tystas ned så mycket som möjligt eftersom de som inte vill prata om det, politikerna och media har gjort Sverige livsfarligt att bo i.

Riksdagspartierna förlorar på varje debatt om saken eftersom de är skyldiga och har skapat krisen med sin politik.

Krisen har nått ett stadie där det kanske inte ens finns någon räddning. Vi kan ha passerat ett stadie där man inte kan rädda Sverige oavsett vilka åtgärder som vidtas.

Riksdagspartierna förlorar vid minsta händelse, varje upplopp, varje nytt ghetto som skapas. Därför har media gjort allt för att dölja grova brottslingars identitet. Ibland är det omöjligt att dölja eftersom bloggar skriver sanningen om brottsligheten. Media skrev om upploppen i de muslimska förorterna Rinkeby - Tensta att det var ungdomar som förde krig mot Sverige, men de flesta vet att det inte var svenska ungdomar, det var invandrare. Sanningen når ut till allmänheten som förvånade jämför hur nyheterna rapporteras i media och bloggar. Man litar inte på media längre, men politikerna är ännu farligare eftersom de slipper granskning i media, de slipper alla konsekvenser oavsett hur farlig deras politik är.

Bara i allmänna val kan man sparka ut politikerna, det är nu man måste göra det. Men debatten är hårt kontrollerade och styrd så ingen kritik kan riktas mot dem, de har kommit överens om att tysta ner vissa frågor.

Därför måste man informera sig inför valet, bara bloggare och fri onlinemedia rapporterar ärligt.

Politikerna tystar ner nationella kriser av valtaktiska orsaker. Det ar en av många orsaker till att ge dem sparken, välj bort dem i valet. De struntar i allt som händer i Sverige och är endast ute efter en välbetald karriär.

Våldet, brottsligheten och upploppen, det är inte fotboll det handlar om, det är ett krig, alla nationaliteter mot Sverige. dn svd svd ab dn dn exp dn

2 comments:

Unknown said...

Många bra synpunkter!

Tack

http://sverigefidelis.blogg.se

Anonymous said...

Det här var ju inte riktigt logiskt - hur ska man kunna rösta bort samtliga politiker i ett val? Den som ställer upp på valbar riksdagsplats blir naturligtvis politiker genom att göra det. Sedan är det en lite väl ologisk krumbukt du gör när du säger att bloggare och fri onlinemedia rapporterar ärligt - alla människor har en agenda, och min subjektiva uppfattning är att journalister trots många undantag är bättre på att hålla sig till fakta än den generelle bloggaren.