Monday, May 17, 2010

Nya antidemokrater i etablerade partier.

Valen blir fulare varje år. Nu säger de etablerade partierna att de ska hitta på nya knep för att stoppa väljarna och tillintetgöra valresultaten.

Det enda svaret på det borde vara att inte rösta på de partier som med antidemokratiska metoder försöker kringå valresultaten.

Knep, lögner, åsiktsförtryck kan inte vinna. Men sverige har blivit ett motsatsland, där åsiktsförtryck, hot, och mötessabotage är vardagligt beteende som man rycker på axlarna åt.

Farliga individer som uttalar förakt för demokratin och uttalar hot mot meningsmotståndare hyllas av etablerade partier och media, de är välkomna som riksdagskandidater i de etablerade partierna. De finns i alla riksdagspartier utan att media undersöker det eller ens ställer frågor om det. Men om någon politiker inte betalt TV-avgiften så blir det ett mediadrev utan like.

Sverige har blivit ett motsatsland. Allt tolereras, intolerans, hot, förtryck, hets mot oliktänkande, korruption, men inte glömda TV-avgifter, det är ett ofattbart brott, nästan värre än kritik mot invandringspolitiken. svd dn dn

No comments: