Saturday, October 31, 2009

S lockar med lägre skatt, men efter 75 då vi tillåts få pension?


S har redan förklarat en del av sin politik. De vill att vi jobbar i ytterligare 3 år innan vi kan pensionera oss, minst till 68 års ålder, det har de redan sagt. Men eftersom en stor del av statens kostnader är hemliga så vet vi inte hur mycket av våra skattepengar de spenderar och vi vet inte vart pengarna går till. Vi kan inte beräkna hur felaktiga deras kalkyler är.

Om Socialdemokraterna nu under sin kongress lovar sänkta skatter för pensionärer, vilka villkor ska vi koppla till det "löftet" och kan man lita på dem? De har redan sagt att pensionsåldern ska höjas, blir det lägre skatter efter 78 då vi tillåts pensionera oss?

De vill dessutom beskatta löntagare, sjuka, arbetslösa, och pensionärer lika.

Totalt sett vill de öka en mängd skatter och ta bort vissa avdrag.

Inte nog med att skatterna ska öka, det viktiga är att pensionärerna ska tas ifrån rätten till pension vid 65.

S vill tvinga oss att jobba i ytterligare flera år innan vi har rätt till pension trots att vi redan betalar världens högsta skatter.

Är det ett budskap som folk flockar till, är vi glada över det buskapet och anmäler oss som medlemmar i S partiet? Det återstår att se, men vi tvivlar på det.

Högskattesystemet har visat sig vara en katastrof, det är hög tid att lämna det systemet och begrava det med den misslyckade internationalla världsocialismen. Oavsett hur mycket de beskattar oss så finns det ingen välfärd när den behövs. Välfärden har spolats ner och kommer aldrig tillbaks förrän vi ger folk mer av den inkomst de slavar ihop. Det bevisar företagen när de än i dag trots M regering flyttar till andra mer företagsvänliga länder.

S är glada att bli av med kapitalisterna som profiterar på Sverige, men företagen tar med sig de jobben som sossarna redan bestämt att de har rätt till, trots att de inte längre existerar. Jobben försvann med företagen som flyttade ut.

Sossarna borde förklara för folk varför vi ska tvingas jobba till 68 eller 78 vilket det nu blir när det blir dags för din pension och vart alla pengar har tagit vägen. Alla har betalt in till ett system som förvaltades av er politiker, vi litade på er. Nu visar det sig att ni har lurat oss, ni har lurat oss på vår välfärd.

S vill ha nattis, dvs. ett dagis nattetid. Det är en helt korkad ide som bygger på att samhället ska förvalta barnen, familjen ska inte göra det. Deras hopplöst illa genomtänkta ideer blir nog klarare när de nyktrat till och funderar lite över varför barn inte ska sova hemma på natten. Förklara varför barn ska sova i något industriområde i ett nattis med kulorna vinande runt dem?

Vart gick pengarna? Varför vill NI tvinga oss att arbeta tills NI anser att vi är klara med skatteinbetalningarna? Och var ska vi jobba, nästan alla företag har snart försvunnit tack var er företagsfientliga politik? S har mycket att förklara, men vi kan nog inte hoppas på en förklaring. de har aldrig lyckats med det tidigare. svd dn dn dn dn dn ab ab ab ab ab svd svd svd svd svd svd dn ab ab svd

1 comment:

Unknown said...

Läs Forskning & Framstegs chefredaktör Björn Fjæstads intressanta bloginlägg om när det är läge att gå i pension: http://bit.ly/c2rzLo