Sunday, October 18, 2009

Den samhällsfarliga brottsligheten blir värre varje vecka.

Några av nattens brott som tidningarna publicerar är:
2 skolor brann i Stockholm.
8 bilar brann söder om Stockholm vid 3 tillfällen.
Misstänkt mord i Fisksätra.
Våldsamt upplopp vid flera tillfällen under natten i Kista/Husby.
Gruppvåldtäkt i Svedmyra.
Knivskärning på McDonalds.
Grov misshandel i Hägersten.

Trots att andra europeiska städer rapporterar om massiv och ökande brottslighet så ligger Sverige ännu värre till. Vi har flera europarekord i brottslighet. Vi har världsrekord i medial tystnad över våldsvågen som sveper över hela landet. En märklig företeelse som knappast ger Sverige bra betyg i yttrandefrihet.

I Belgien kallar de sin brottsvåg "dödandet av en nation". Kan man mäta exakt när en nation dör eller är det en glidande skala. De regerande partierna borde förklara exakt när Sverige dör så att vi kan förbereda oss på det. Många tycker redan att Sverige dött och att det inte finns något hopp längre.

Politikerna struntar i att ta sitt jobb på allvar. De agerar som administratörer av en kollapsande nation som de inte verkar ha viljan eller kunnande att rädda. De tar inte ens upp våra stora problem till diskussion, inte ens internt vad vi vet. De kanske inte ens känner till vad som händer i landet?

Hur kan politikerna tro att väljarna vill ha dem vid styret igen när de redan kört över i riktning mot mötande trafik och ökar hastigheten samtidigt som de berusar sig på allt makten har att erbjuda. Hela svenska folket sitter därbak i fordonet som våra politiker har snart kört in i en vägg och vi kan inte göra mycket annat än att se på och klaga, tills nästa val.

Expressen granskar gangsters. Av de 13 som leder gängen i Sverige är en person svensk och 12 är invandrare, eller asylsökande eller vad de nu har för status. Andra grova brottslingar har ofta samma proportioner svenskar/invandrare. Regeringen borde förklara varför de inte utvisar tiotusentals grova brottslingar som inte hör hemma i Sverige, varför? Det handlar förmodligen om att dessa kriminella nollor är smartare än våra politiker som inte listat ut var de kriminella hör hemma.

Det som händer i Belgien är likt det som händer i Sverige, jämför.

Bilbränder i Jordbro dn ab
Mord i Fisksätra? svd
Våldtäkt i Svedmyra. svd
Upplopp i Kista/Husby. svd dn dn
Skolbrand i Tensta. svd
Skolbrand i Gustavsberg. svd
Mordförsök på McDonalds. ab
Grov misshandel i Hägersten. svd
Är rädsla för en samhällskollaps befogad? ab

No comments: