Monday, October 5, 2009

Moderaterna plockar svamp.

Moderaterna känner på sig att de ligger illa till av många olika skäl. Det ser ut som om de inför nästa års val håller på att bygga upp ett program , en plan så de kan överleva. De har tidigare inte haft en plan hur de ska komma tillrätta med kriminaliteten. Varför börja nu? Hur länge har moderaterna funnits?

Det verkar som om de tar de bästa ideerna från andra partier och låtsas som om iden är deras egen. Svamplockare?

Thomas Bodström, (S), asyladvokat, tycker i AB att de kriminella, "de som redan ligger", de stackarna inte borde bestraffas med skadestånd. Han kanske tycker det efterom de som söker asyl inte får råd med hans arvode om de ska betala skadestånd? Personligt intresse går före samhällets välfärd?

Beatrice Ask's utspel om att föräldrar ska betala för sina barns brottslighet har varit Miljonprogrampartiets förslag länge.

Självkart så ska föräldrar betala när barnen bränner ner skolorna, osv. hur ska man annars ens börja ta itu med de tusentals skolbränder som inträffat de senaste åren.

Hundratusentals fall av krossade fönster, grafitti, hot, rån, misshandel, våldtäkter, upplopp kommer att bli långt fler för varje vecka som går pga av riksdagspartierns förda politk. Det är märkbart nästan överallt nuförtiden.

Ask's utspel som är likt ett av våra förslag kommer inte ensamt att minska brottsligheten. Det bara ger resultatet att lite skadestånd betalas ut och kanske i vissa fall gör föräldrarna mer intresserade av vad deras kriminella barn sysslar med. Alla som varit med när brottet begås måste göras delanvariga och solidarsikt återbetalningskyldiga.

Skadestånd är bara en av många saker som måste införas. De flesta skyldiga barn och deras föräldrar klarar knappt det svenska språket och lever på det sociala. Det mest sannorlika är att de inte betalar skadestånd ur egen ficka, pengarna kommer från skattebetalarna. Därför måste man även ta till utvisning av alla kriminella eftersom de annars bara fortsätter med sverigeförstörelsen. Det blir väl Moderaternas nästa ide som de vill "plocka" från oss och andra klokare partier. M är ett svamp-plockar parti.

När Ask verkligen vill ta itu med brottsligheten så kan hon kontakta oss, vi har en solklar plan, utan den ökar brottsligheten trots små kosmetiska åtgärder som i stort inte gör mycket alls. Moderaterna klara inte sitt jobb, beviset är att de inte kommit på dessa självklara ideer ännu, varför välja ett parti som inte inser en bråkdel av vad som måste ske?

Om det finns någon som inte vill kräva skadestånd av skyldiga, tala om varför inte? Socialdemokraterna tycker inte om det förslaget, varför inte?

Läs mer. Carlberg, Fryhuset säger i Aftonbladet: 10 % av invandrarna är "utanför" (kriminella) samhället, det kostar 180 miljarder kronor varje år.

1 comment:

Unknown said...

Väl skrivet! Mkt intressant manifest från MPrP! Önskar eder lycka till; kan ev SD-framgång öppna för en konservativ oh liberal våg? Man hoppas.
Jag anser att politiken måste stoppas; en författning som skyddar individens frihet från överhet och kollektiv. Politisk representation och parlamentarismen måste förbjudas; ska var omöjligt att representera ngn annan än sig själv.