Saturday, August 22, 2009

Reclaim Rosengård, varför begränsa sig, Reclaim Sverige.

Reclaim Rosengård, smågangsters om vill ha bort polisen misslyckades med sin Reclaim fest, de blev borkörda av andra, gangsters eller boende, det är oklart. De som ska återta Rosengård är svenskarna och Sverige, Reclaim Sverige.

Politikerna som förstört Sverige vill inte höra talas om Rosengård, men de måste påminnas om sitt ansvar för vad de gjort.

Rosengård är en politisk utmaning som påminner om hur massinvandringen förstört Sverige.

De muslimska revolutionärerna erkänner att de samarbetar med AFA som ligger bakom flera mordförsök på svenska politiker: Det är orimligt kostsamt och förnedrande för en nation som vill kalla sig civiliserad att fortsätta ha halva Skånes poliskår i Rosengård för evigt.

Är vi på väg mot att ha en polis att bevaka varje asylsökande? Vi måste bryta den utvecklingen.

Rosengård ska åter bli svenskt på följande sätt:

1. Utvisa alla falska flyktingar från Malmö och från hela Sverige.

2. Utvisa alla kriminella invandrare med sina familjer från Sverige, oavsett medborgarskap.

Dessa två åtgärder tar itu med den största delen av de kriminella och samhällsförstörande asylsökande som kom till Sverige för att förstöra landet och ta vår välfärd ifrån oss under falska förespeglingar.

3. Alla avtal med Migrationsverket ska sägas upp. De återstående asylsökande ska därefter överföras till Migrationsverket.

Dessa beslut skulle göra att 80 100 % av de boende i Rosengård kan återvända till sina hemländer och Rosengård kan rivas och nya marknära bostäder kan byggas reserverade endast för svenskar och legitima icke-kriminella arbetskraftsinvandrare.
Politiker vill att Sverige som nation utarmas och försvinner. De vill att alla som vill får komma hit oavsett status eller orsak och de ska få betalt av oss skattebetalare. De politikerna har aldrig kunnat motivera sig.
Ni får tillfälle att ändra landets inriktning vid varje val. Låt er inte luras av de sju riksdagspartierna som förstört Sverige. Välj Miljonprogrampartiet så gör vi resten. Vi ska reclaim dvs återkräva våra bostadsområden till svenskarna, riva våra ghetton och se till att de kriminella, sysslolösa välfärdsligor som invaderat Sverige återgår till sina hemländer. Vi har tröttnat på att Sverige bränns ned, skola efter skola, ort efter ort.

Dagliga artiklar bevisar att Sverige befinner sig i ett katastrofalt tillstånd. Vi ska inte behöva vänja oss vid vårt europarekord i våldsbrott, vi måste göra något åt detta, NU.
svd dn ab

No comments: