Monday, April 26, 2010

Barn och vuxna hotas, svävar i livsfara på en förskola.

En förskola i Malmö har stängts upprepade gånger på grund av en överhängande fara för personalen och barnen. Trots det så har inte ens polisen fått en anmälan. Närpolisstationen som bara ligger några hundra meter från förskolan har ryktesvägen hört talas om problem i förskolan, men ingenting kan göras åt saken. De har ingen anmälan.

Kommunen säger att de är ovetande om hot och skadegörelse på förskolan. Det är underligt med tanke på alla stora kulhål i dörren till förskolan.

En artikel med den informationen borde försöka förklara vad som hänt, varför, vilka är inblandade, vem ligger bakom hoten, hur gick det till och flera andra saker som hör till fallet. Tyvärr saknas de viktigaste detaljerna om fallet. Det hela är så märkligt att man får intrycket att man avsiktligt bara vill avslöja en bråkdel av hela sanningen.

Varför är våldet och samhällsförstörelsen i invandrartäta områden ett så känsligt ämne att man helt enkelt vilseleder allmänheten till den milda grad att inte ens polisen eller kommunen vet vad som händer i sitt närområde utanför sin egen port? Om pressen tiger hur ska vi få reda på vad som händer? svd dn svd ska

No comments: